Ga naar inhoud

Begeleiding & coaching

Hoe kan YU een oplossing bieden voor jouw probleem?

CORE/ START BIJ JOU + GEZONDHEID + ENERGIE.
De algemene aanpak van het YU concept wordt toegepast in diverse situaties.

CuratiefVitaliteitPreventief

Geen enkel programma is standaard. Alles wordt op maat gemaakt!

Basis

YU Master

  • YU Energyscan: een unieke testcombinatie brengt je huidige situatie in kaart.
  • YU Energy Management-programma: een op maat uitgekiend traject waarin jouw energiebronnen worden geoptimaliseerd.

Lees meer.

Curatief

YU helpt je een probleem met betrekking tot je gezondheid op te lossen. Je hebt een lichamelijke klacht die al jaren aansleept of telkens terugkeert? YU staat voor je klaar om je zowel te begeleiden als advies te geven. in de stappen die er gezet dienen te worden, de prioriteiten, de specialisten en de therapeuten. YU schept ook duidelijkheid naar welk aspect of aandeel je zelf in de hand hebt.

Vitaliteit

Je energiepeil gaat achteruit, je recupereert moeilijker, je voelt je futloos en moe en hebt geen zin in dingen te ondernemen. Zelfs als er geen duidelijke fysieke aanwijzingen of klachten zijn, kan je niet het maximum uit je dag, je werk en je leven halen. YU biedt je het antwoord met een plan om uit deze situatie te geraken.

Energieklachten

Je voelt dat er iets niet goed zit, je kan er moeilijk woorden op plakken of het identificeren. Iets weegt op je en je energiepeil daalt om onverklaarbare redenen. Je voelt je sneller geïrriteerd, en hebt een algemeen gevoel van onbehagen en niet gelukkig zijn. Je zit niet goed in je vel … YU helpt je de vicieuze cirkel te doorbreken. Door je inzichten te geven in je eigen energiehuishouding en je vaardigheden aan te reiken waardoor je jezelf, je energiepeil en je leven kan (bij)sturen.

Preventief

YU staat ook voor je klaar als alles goed gaat. We begeleiden je om persoonlijk naar een ruimer bewustzijn te groeien en betere levenskwaliteit te bekomen. Zoals bij een Formule 1-wagen het maximum aan potentieel (maximale prestaties, maximale belasting, cutting-edge technology) wordt getriggerd en daardoor vele pitstops nodig zijn om alles fijn op elkaar af te stemmen, zo ook hebben mensen die maximale (lichaams)prestaties leveren (topsporters, entertainers, personen in de showbizz en leidinggevenden), deze momenten van hertuning en herbronning nodig. Daar wordt de minste schade of slijtage in een vroeg stadium gedetecteerd en gecorrigeerd én wordt er geadviseerd wat er te doen valt op onderhoudsbasis. Namelijk wat er aangepast moet worden aan de dagdagelijkse levensgewoonten en welke acties er ondernomen moeten worden ter preventie.